FLEMMING WERGE
& BLUE NOTES

FOTO

MUSIK

VIDEO

 

 

FLEMMING WERGE SOLO

 

 

KONTAKT

 
Flemming Werge har siden ”Dansktoppens” start i 1968 været et kendt og elsket navn i showbranchen.
Først sammen med orkesteret ”Blue Notes”, hvor det blev til flere succes’er som bl.a. ”Julia”, ”Maria Isabel” og ”Det løber hele byen rundt”.

Og det hele kulminerede plademæssigt i 1975, med årets mest solgte danske indspilning - ”Uglevisen”, som for øvrigt endnu har rekorden , som den melodi, der i træk har ligget længst på Dansktoppens førsteplads.

Fra 1980 - 95 var Flemming Werge restauratør og discoteksejer, men vendte så tilbage til musikken.

Denne gang dog som solist og solomusiker. Med sit keyboard og guitaren begejstrer han nu publikum over hele landet til både store og små fester.

Seneste optrædener i TV har været som deltager i ”Hit med Sangen” og som solist i ”Top Charlie” og ”Fællessang på Charlie” Mere end 1,4 millioner seere så her prøver på den store alsidighed Flemming Werge rummer. Fra evergreens over dansktop til rock ’n roll.

Flemming Werge har i 5 sæsoner været engageret på bl.a. Bakkens Friluftsscene til ”Fællessang med Johnny Reimar” og på ”Bakkekroen”, hvor han efterfulgte Tommy Seebach.

Flemming Werge er igen ude på Danmarks landeveje . Nu bl.a. som musikalsk solist til privatfester, på blokvogne og i ”Sommerkaravanen” - 10 TV-udsendelser fra forskellige campingpladser rundt i Danmarks dejlige sommerland.

FLEMMING WERGE